top of page

Updates

Controleer deze pagina met regelmaat om kennis te nemen van de meest recente updates.

Vrijdag 1 april 2022 | Mogelijk bent u door de Belastingdienst gevraagd hoe om te gaan met bestaande bezwaarschriften. Advocaat-belastingkundige, Bas Jongmans van Gaming Legal Group heeft een (vrijblijvend) advies uitgebracht, hoe om te gaan met bestaande bezwaren kansspelbelasting. U kunt dat advies, samen met een voorbeeldbrief hier downloaden. U kunt aan dit advies geen rechten ontlenen.

Woensdag 23 maart 2022 | Het ledenblad van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs interviewde Bas Jongmans en Dick Barmentlo voor haar vaste rubriek: "De zaak van...". Klik hier om het interview te lezen.

 

Dinsdag 9 november 2021 | Advocaat Bas Jongmans van Gaming Legal Group, de advocaat die de schadeprocedures zal coördineren, zal tijdens de ledenvergadering van de VAN Kansspelen Brancheorganisatie van woensdag 17 november 2021 omstreeks 12.00 uur via videoverbinding een toelichting geven. Aldaar zal er dan ook ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Maandag 8 november 2021 | Exploitanten van kansspelautomaten die bezwaar hebben aangetekend tegen de voldoening van kansspelbelasting worden met klem geadviseerd om tot nader order geen bezwaren in te trekken en ook niet akkoord te gaan met afhandeling van hun bezwaarschriften.

.

bottom of page